top of page

Bureau Cambio

Dit zijn wij

Wij zijn Bureau Cambio. Ons team bestaat uit drie enthousiaste en gedreven communicatiewetenschappers die gespecialiseerd zijn in gedragsverandering.

Wij hebben een passie voor het creëren van creatieve communicatie die mensen in beweging brengt. Wij zijn flexibel, denken graag mee en vinden een goede relatie met onze opdrachtgever erg belangrijk. Maar welk bureau zegt dit tegenwoordig niet...

Dus oordeel zelf en neem een keer contact met ons op!

Om je alvast een kleine indruk te geven stellen wij onszelf even kort aan je voor.  ​

Shoot BC00071.jpg

Anna-Lotte van der Heide

EIGENAAR EN COMMUNICATIE- & GEDRAGSEXPERT

Dat ik mijn interesse in psychologie kan combineren met mijn passie voor communicatie vind ik fantastisch. Ik vind het gaaf om wetenschappelijke inzichten te vertalen naar concrete communicatie-uitingen. Mijn omgeving typeert mij als een open persoon. Ik vind het leuk om contacten te leggen en me met mensen te verbinden. In mijn werk ben ik analytisch en heb ik oog voor detail. Daarnaast heb ik een voorliefde voor Spanje; de heerlijke keuken, de taal, het klimaat en de mensen. 

Shoot BC00077 kopie.jpg

Fleur Soomers

EIGENAAR EN COMMUNICATIE- & GEDRAGSEXPERT

Als je me vroeger zou vragen wat ik later wilde worden, was mijn antwoord 'kunstenares'. Vandaag de dag uit mijn creativiteit zich in de kunst van communicatie. Een goed verhaal creëren doe ik dan ook graag. Als het om mijn werk gaat denk ik altijd vier stappen vooruit, maar als persoon probeer ik zo veel mogelijk in het nu te leven. Ik hoor vaker dat ik een echte Bourgondiër ben. Dit komt waarschijnlijk door mijn zuidelijke roots, of doordat ik opgegroeid ben met een grote wijngaard als achtertuin.

IMG_4076_Facetune_22-01-2021-21-46-31.jp

Meike te Witt

EIGENAAR EN COMMUNICATIE- & GEDRAGSEXPERT

Ik geloof in de kracht van woorden. Ik buig mij graag over het bedenken van een goede pay-off en probeer inspiratie te halen uit alles wat ik zie: een mooie wandeling door de gezellige straatjes van Nijmegen of een goed boek. Dit neem ik allemaal mee in mijn creatieve denkproces. Hierdoor kom ik met toffe ideeën en concepten. Ik houd van lekkere koffie en die drink ik dan ook graag tijdens mijn wandeling of  tijdens onze eerstvolgende (online) koffieafspraak!

Dit vinden we leuk

Fantaseren over toffe concepten Borrelplanken Flat white Golden hour

Soul cuisine playlist Zomeravonden Disco feestjes Instagram Gin tonic Vrijmibo

Alles wat Mediterraans is Law of attraction Wederkerigheidsprincipe 

Vitamine D Ochtendwandelingen Stadsparken Soms een luie zondag

bottom of page