top of page

Werkwijze

Wat wij jou bieden 

Wij horen je denken. Wat kan Bureau Cambio precies voor mij betekenen? Wij pakken jouw communicatievraagstuk van A tot Z aan. Dit betekent dat wij onderzoek doen, advies geven, een communicatiestrategie bedenken, een campagne ontwikkelen en uitvoeren, monitoren en wij achteraf de behaalde resultaten met je delen. Uiteraard bieden wij onze diensten ook los aan. Dus wil jij alleen een onderzoek? Of wil jij naast het onderzoek ook graag een advies en uitgewerkte strategie? Het kan allemaal. Ook geven wij presentaties en lezingen om onze kennis over gedragsverandering en communicatie met jouw organisatie te delen.

Wetenschappelijk, creatief, resultaatgericht en nét dat stapje verder.

Ben jij al overtuigd? Neem dan hier contact met ons op.

Onderzoek & advies

Strategie

Ontwikkeling

Monitoring

Onderzoek & advies 

Wij kijken altijd eerst wat er in de wetenschap al bekend is over het te veranderen gedrag. Vervolgens onderzoeken wij het huidige gedrag van de doelgroep. Wij achterhalen altijd de overtuigingen en motivaties van de doelgroep om bepaald gedrag wel of juist niet uit te voeren.

Strategie

Het onderzoek en de wetenschappelijke inzichten vertalen wij naar een strategie die in de praktijk uit te voeren is.  Voor ieder vraagstuk is deze strategie weer anders. Er bestaat namelijk niet één bepaalde manier om gedrag te veranderen.

Ontwikkeling

De gekozen strategie werken wij uit in communicatiemiddelen. Hierbij verzorgen wij alle middelen van A tot Z om op de meest effectieve manier het gewenste gedrag bij de doelgroep te bereiken.

Monitoring

Direct bij de start van de campagne of interventie monitoren we de campagne. Zo kunnen wij waar nodig bijschaven en proberen wij het beoogde effect te bereiken.

Een keer brainstormen over jouw vraagstuk?

Neem contact met ons op!

Hier zijn we goed in

Onderzoek  Strategie  Campagnemanagement (Interne)Branding  Interne communicatie Externe communicatie Advies

Contentcreatie Monitoring Kennisdeling Gedragsverandering

bottom of page